Hořčice a chutney
Zvýrazněte chuť Vašeho jídla variací hořčic, chutney a cibulád. Ke grilování jak stvořené!
Středně ostré chutney. Doporučuji ke grilovanému masu.
Hrubozrnná hořčice s balsamicovým octem z Modeny a medem. Štiplavost, kyselost a nasládlost v jedné skleničce. Výtečný doplněk ke grilování.
Ďábelská hořčice. Kombinace celých bílých a černých semen s práškem z černé hořčice, korunované chilli papričkou habanero. Pro milovníky pálivého.
Krásně žlutá hořčice po kurkumě s celými kuličkami černé hořčice obohacena o český strouhaný křen. Štiplavá společnice všech uzenin a grilovaných mas.
Krásně žlutá hořčice po kurkumě s celými kuličkami černé hořčice. Štiplavá společnice všech uzenin a grilovaných mas.
Zkaramelizovaná cibulka dušená s malinami ve směsi balzamikového octa a třtinového cukru s kořením. Skvělá kombinace sladkých a kyselých chutí. Cibulové zavařeniny neboli...
Výrazně aromatické pesto z medvědího česneku. Skvělé k těstovinám nebo na rozpečenou bagetku.
Pikantní a chuťově výrazné, jemné řezy okurek s chilli. Skvělé k masu. Ideální doplněk při grilování.
Červená rajčátka od paní Škodové z Libotenic s cibulí vařené ve vinném octu s třtinovým cukrem, zázvorem, chilli, kardamomem, česnekem a bazalkou. Jemné.