Blumový extra džem s červeným vínem se sníženým obsahem cukru
Svěží chuť nakyslých blum v kombinací s bohatou chutí červeného vína. Džem s kousky ovoce s jiskrnou barvou. Potěší plnou chutí.
Kategorie: | Extra džemy se sníženým obsahem cukru |
---|
Jedinečná kombinace chuti českých blum od lokálního pěstitele s plnou chutí červeného vína. Džem tak získal na originální jiskrné barvě. Konzumovat lze klasicky na sladký způsob, ale je též možné ho kombinovat se sýry a uzeninou.
Blumy mají šťavnatou dužinu, která je sladká s jemnou kyselinkou. Jejich hladká slupka může mít různé barvy - od tmavě modré, přes fialovou, až po červenou. Jsou bohaté na vitamíny A, C a K, které přispívají k posílení imunitního systému, zdraví očí a krevní srážlivosti. Dále obsahují vlákninu, která podporuje zdravé trávení a napomáhá regulaci hladiny cukru v krvi.
Dopřejte si tedy blahodárné účinky a vynikající chuť blum v našich produktech! Vyzkoušejte naše lahodné marmelády a džemy z blum a objevte nové způsoby, jak toto úžasné ovoce zařadit do svého jídelníčku.
Mé džemy jsou plné pečlivě vybraného lokálního ovoce, jehož chuti dává vyniknout menší poměr přidaného cukru. Postě „ROZDÍL POZNÁŠ V CHUTI“.
Vedle standardních oblíbených džemů z kuchyní našich babiček vymýšlím vlastní originální receptury, které si získávají srdce a mlsné jazýčky mých zákazníků.
Výrobky, které pro Vás opravdu s láskou vařím, jsou držitelem značky regionální produkt Lužické hory a Máchův kraj.
„VYROBENO S LÁSKOU“ není jen prázdný slogan. Moje výroba je totiž:
- 100% ruční - každá sklenice je vyrobena s maximální péčí a důrazem na kvalitu
- v malých várkách
- bez průmyslových technologií
- bez barviv, aromat a umělých konzervantů
- na pečlivost a kvalitu dohlíží můj malý synek
Složení: Blumy, červené víno, cukr a zahušťovadlo: pektin.
Hmotnost: 280 g
Na 100 g hotového výrobku bylo použito 82 g ovoce a obsahuje 42 g přírodních sladidel (včetně těch již v ovoci).
Po otevření uchovejte při teplotě do 10° C a spotřebujte do 7 dní.
Vyrobeno s láskou v České republice.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.