Černý rybíz extra džem se sníženým obsahem cukru pasírovaný

Černorybízový džem – intenzivní chuť plná vitaminů

Poctivý džem z černého rybízu s výraznou, lehce kyselkavou chutí. Bez umělých přísad, jen rybíz, cukr a kapka lásky. Skvělý na pečivo, do jogurtu i dezertů.

Skladem (4 ks)
Kód: 276
130 Kč
Kategorie: Extra džemy se sníženým obsahem cukru
Hmotnost: 0.45 kg

 

Černorybízový džem – bohatá chuť a přírodní síla

Náš džem z černého rybízu je vyrobený z pečlivě vybraných plodů, které dozrály v plné chuti a vůni. Díky šetrnému zpracování si zachovává svou intenzivní, lehce nakyslou chuť s jemnou sladkostí, která osvěží každé sousto. Černý rybíz je přirozeným zdrojem vitamínu C a antioxidantů, které podporují imunitu a dodávají tělu energii.

Bez umělých konzervantů, barviv a přebytečných přísad – jen kvalitní rybíz, cukr a poctivá ruční práce. Skvělý na čerstvý chléb, do jogurtu, kaší, dezertů nebo jako originální doplněk k sýrům a masu.

100% přírodní složení
🍇 Vyrobeno z pečlivě vybraného ovoce
💜 Bohatý na vitamín C a antioxidanty
🥄 Všestranné použití v kuchyni

 

Mé džemy jsou plné pečlivě vybraného lokálního ovoce, jehož chuti dává vyniknout menší poměr přidaného cukru. Postě „ROZDÍL POZNÁŠ V CHUTI“.

Vedle standardních oblíbených džemů z kuchyní našich babiček vymýšlím vlastní originální receptury, které si získávají srdce a mlsné jazýčky mých zákazníků.

Výrobky, které pro Vás opravdu s láskou vařím, jsou držitelem značky regionální produkt Lužické hory a Máchův kraj.

 

VYROBENO S LÁSKOU“ není jen prázdný slogan. Moje výroba je totiž:

  • 100% ruční
  • v malých várkách
  • bez průmyslových technologií
  • bez barviv, aromat a umělých konzervantů
  • na pečlivost a kvalitu dohlíží můj malý synek

 

Složení: Černý rybíz (pasírovaný), cukr a zahušťovadlo: pektin

Hmotnost: 280 g

Ve 100 g hotového výrobku je obsaženo 78 g ovoce a 45 g přírodních sladidel (včetně těch již obsažených v ovoci)

Po otevření uchovejte při teplotě do 10 °C a spotřebujte do 7 dní.

Vyrobeno s láskou v České republice. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola